Zhodnocení turnaje : Starší žáci

10.03.2015 19:25

Starší žáci hráli poslední únorový den turnaj v hale v Ledči nad Sázavou. "První zápas by s prvním týmem tabulky Hippos Žďár nad Sázavou, se kterým jsme po boji prohráli 1:3. Souboj s Hippos byl odehraný ve vysokém tempu bez větších gólových příležitostí. Bohužel hosté byli šťastnější, v závěru jsme je docela i zatlačili, snížili na 1:2 zásluhou Ondry Prchala, jenže pak trefili jen několik tyček." popisoval trenér Tomáš Rosecký.

Popsal také jednu nemilou situaci. "Nám v závěru rozhodčí neuznali dva góly. Jeden kvůli údajnému faulu a druhý kvůli odrazu míčku prý jen na brankovou čáru, i když hráči jasně viděli míček za čárou. Nakonec jsme v power-play obdrželi třetí gól a prohráli tak 1:3. Utkání přihlíželo asi na 60 diváků, neboť přijel i početný fanklub ze Ždáru," přiblížil Rosecký.

Druhé utkání bylo derby Vysočiny. "V něm jsme doslova deklasovali bývalou baštu mládežnického florbalu, Havlíčkův Brod. Neuvěřitelný debakl, 17:0. Hostům sice chyběl první gólman, ale i tak se hrálo jen na jednu bránu. Nejvíce utkání se povedlo Jaroslavu Krátkému, Ondřeji Holoubkovi a Tomáši Kohoutovi, kteří získali 5 kanadských bodů," řekl o zápase Rosecký.

Zpět

Kontakt

Florbalový klub Světlá nad Sázavou
Panuškova 1094, Světlá nad Sázavou, 58291

tel. Renata Kohoutová : +420 721 618 596
tel. Tomáš Rosecký : +420 605 723 607
Další maily: jirimoravec@post.cz, kohoutovar@seznam.cz, zahradnickova.barbora@seznam.cz, tomas.rosecky@seznam.cz