Zhodnocení trenéra - turnaj dorostenců

23.02.2015 19:40

V sobotu 21.února pořádal Světlá domácí turnaj v hale v Ledči n/S. Na něm na domácí hráček čekal záaps se Strakonicemi a Písku.

První zápas přinesl spokojenost trenéra. "Nejdříve jsme porazili FBC Strakonice 6:4 - Cihlář, Kváš (Dušek), Holoubek (Rudenco), Böhm (Veleta), Dušek (Slabík), Dušek (Jelínek). Zápas jsme začali velmi dobře, hned na začátku jsme vedli 2:0, pak jsme během druhé třetiny zvýšili na 5:0." popsal Tomáš Rosecký, trenér dorostenců.

Tým dorostenců si ale nechal "uspat" vysokým náskokem a soupeř začal hrát lépe. "Místo klidného dohrání zápasu přišlo zlepšení soupeře, který snížil na 5:2. Ve třetí třetině jsme pak zvýšili na 6:2, avšak hosté zápas zdramatizovali dvěma góly, které stanovily skóre na konečných 6:4 pro nás,"pokračuje trenér. 

Jednodušeji řečeno: "Těžké utkání, ve kterém jsme byli přece jen o něco lepší," zhodnotil trenér.

Ve druhém zápase čekal na domácí těžší soupeř. Písek. "Druhý zápas hodně ovlivnil malý počet hráčů soupeře. Měli jen jednoho na střídání. To se projevilo hlavně ve třetí třetině, kdy jim došly síly," přiblížil Rosecký.

Druhá třetina se moc nepovedla. "Po druhé třetině jsme byli rádi za skóre 3:3. Naštěstí v závěrečné třetině jsme je už přeběhali a přidali pět branek na konečných 8:3. Díky tomu jsme se udrželi na špici tabulky. Góly a nahrávky: Holoubek (Cihlář), Holoubek (Rudenco), B§ohm (Veleta), Holoubek (Cihlář), Kratochvíl, Holoubek (Jelínek), Krátký (Holoubek), Zounek (Kratochvíl)," ukončil trenér.

Tým má za 18 utkání 12 výher, 1 remízu a 5 porážek - 37 bodů. "kvěle odehraný turnaj, hrálo se ve vysokém tempu," pochvílil trenér hráče.

Zpět

Kontakt

Florbalový klub Světlá nad Sázavou
Panuškova 1094, Světlá nad Sázavou, 58291

tel. Renata Kohoutová : +420 721 618 596
tel. Tomáš Rosecký : +420 605 723 607
Další maily: jirimoravec@post.cz, kohoutovar@seznam.cz, zahradnickova.barbora@seznam.cz, tomas.rosecky@seznam.cz