ŽENY: Dvě výhry s omlazeným týmem

05.10.2016 09:52

Světelské ženy zahájily novou sezónu již o pouťové sobotě a čekala je daleká cesta do Písku. Sestava se poněkud obměnila, neboť některé ženy ukončily svou florbalovou kariéru, ale přidaly se k nám mladé síly z juniorky. 

V prvním zápase jsme nastoupily proti FBC Žďár nad Sázavou, novačkami této soutěže. Ze začátku byla hra opatrná, byla cítit nervozita z obou družstev a současně i nerozehranost. Avšak již v 5. minutě se nám podařilo přesnou střelou otevřít scóre. Po celou dobu zápasu jsme soupeřky nepustily k žádné větší akci, o čemž svědčí počet obdržených branek, z nichž jedna z nich spadla nešťastným odrazem od vlastní hokejky. Z prvního zápasu sezóny jsme si připsaly tři body za výhru 6:2. 

Druhým soupeřem téhož dne se stal domácí tým Fbc Písek, který oproti loňsku překvapil počtem hráček. Loňskou sezónu odehrál s 8 lidmi na soupisce, kdežto letos posilnil juniorkou. Ale ani tak nás ženy z Písku nedokázaly porazit. Krůček chyběl naší golmance od udržení „nuly“, avšak po smolně odraženém míčku od naší hokejky míček zamířil do branky. Písek jsme porazily vysoko, 8:1. 

Velkou pochvalu má naše golmanka a naši nováčci, kteří se nejednou prosadili a perfektně zvládly vstup do sezóny. Dalším soupeřem, který prověří naše síly bude Fk Slovan Jindřichův Hradec a Fbc Rebels České Budějovice dne 22. října v Kaplici.

Za tým žen, Renata Kohoutová

Zpět

Kontakt

Florbalový klub Světlá nad Sázavou
Panuškova 1094, Světlá nad Sázavou, 58291

tel. Renata Kohoutová : +420 721 618 596
tel. Tomáš Rosecký : +420 605 723 607
Další maily: jirimoravec@post.cz, kohoutovar@seznam.cz, zahradnickova.barbora@seznam.cz, tomas.rosecky@seznam.cz