Tři body v tabulce pro juniorky

07.11.2016 15:31

Dne 29. 10. 2016 se juniorky vydaly tentokrát do Zruče nad Sázavou, kde je čekal  souboj se Soběslaví a se soupeřem ze Žďáru.

Do prvního utkání se holky pustily opravdu s chutí a od první chvíle měly jasně navrch, ale první branku se podařilo vstřelit až na konci 12 minuty, kdy se po krásné rozehrávce z rohu, podařilo Anetě Kratochvílové proměnit z téhož místa. Světlá nekompromisně zkoušela golmanku ze Soběslavi  a ta střelám odolávala, avšak po ukázkové kombinaci prorazila zeď Kateřina Poláková, která pak dále asistovala u třetí branky a zkušeně proměnila trestné střílení, kterým potvrdila vítězství Světlé. Soupeř bohužel využil třetí třetiny, kdy naše holky začaly krapet zmatkovat a dělaly zbytečné chyby. Závěr tohoto utkání tedy skončil 4:3 pro Světelské holky.

Na druhé utkání holky čekaly dlouhé 3 zápasy a této dlouhé pauzy využil již zahřátý Žďár, který se ujal již po dvou minutách vedení a počínal si tak až do třetí části utkání dokud Leona Franclová nevyrovnala na 1:1. V tomto zápase nás Žďár přehrával jak kombinačně, tak i střelecky a měl značně na vrch s fyzickou kondicí. Před třetí třetinou sáhla trenérka Ivana Kohoutová holkám do svědomí a doufala, že holky se vzchopí. Bohužel hned po začátku třetí třetiny holky obdržely dva rychlé góly. Do svědomí tedy Ivana sáhla ještě hlouběji a holky se konečně oklepaly a začaly hrát svůj florbal, kdy se hra odehrávala jen na straně soupeře, ovšem chyběla střelecká přesnost. Holky bojovaly do poslední chvíle třetí třetiny a to tak, že se podařilo v poslední sekundě Kateřině Polákové ze standartní situace vymést pavučiny v soupeřově síti. Tomuto krásnému gólu asistovala Nikola Slavíková. Holkám se tedy povedlo vybojovat alespoň 3 body a nyní se pohybují na čtvrté příčce tabulky.

Zpět

Kontakt

Florbalový klub Světlá nad Sázavou
Panuškova 1094, Světlá nad Sázavou, 58291

tel. Renata Kohoutová : +420 721 618 596
tel. Tomáš Rosecký : +420 605 723 607
Další maily: jirimoravec@post.cz, kohoutovar@seznam.cz, zahradnickova.barbora@seznam.cz, tomas.rosecky@seznam.cz