Shrnutí muži – Liga Žďár nad Sázavou

13.02.2017 15:05

Za dalšími 2 zápasy jsme se vydali do nedalekého Žďáru nad Sázavou, kde nás čekaly další 2 zápasy, a to s domácím Žďárským týmem „C“ a s SK Jihlava. Chtěli jsme, samozřejmě získat nějaké další body a opustit chvost tabulky.

V prvním zápase nás čekal jihlavský tým. V první třetině mohli diváci sledovat velice vyrovnané utkání, kde šance byly na obou stranách a po první třetině jsme byli šťastnější o jeden gol my. Do další třetiny jsme šli s tím, že nebudeme nikam spěchat a budeme hrát klidný florbal a především se vyvarovat chyb. Bohužel se nám to nepodařilo a v druhé třetině jsme totálně vyhořeli – totální psychický kolaps, který soupeř využil a 4x skóroval. Ve třetí třetině jsme se oklepali a opět jsme předváděli skvěký florbal, díky němuž se nám podařilo snížit brankovou ztrátu na jediný gol. Necelé 2 minuty do konce jsme dostali možnost přesilové hry, kterou jsme ještě vylepšili o 6 hráče ale bohužel se nám již vyrovnat nepodařilo a tak jsme smolně a především díky totálnímu výpadku ze druhé třetiny zápas ztratili.

Ve druhém zápase nás čekal posílený domácí tým ze Žďáru, který byl víceméně, po celý zápas lepším týmem na hřišti což také potvrzuje konečný výsledek. Tento zápas tu nebudu ani zbytečně rozepisovat. Všichni, co jsme hráli a byli jsme tam víme, že se tento zápas nepovedl a doufám, že si z něj vememe ponaučení do dalších utkání.

Z tohoto turnaje jsme tedy vyšli bodově naprázdno. Co bych mohl vyzdvihnout, že první zápase jsme hráli dobrý florbal a ve druhém se nám podařilo využít obě nabídnuté přesilové hry.

Další zápasy nás čekají 18.2.2017 v Telči a doufám, že tam už budeme mít i víc toho sportovního štěstí a body do tabulky přidáme.

Za celý tým Mužů Michal Dřínovský #7#

Zpět

Kontakt

Florbalový klub Světlá nad Sázavou
Panuškova 1094, Světlá nad Sázavou, 58291

tel. Renata Kohoutová : +420 721 618 596
tel. Tomáš Rosecký : +420 605 723 607
Další maily: jirimoravec@post.cz, kohoutovar@seznam.cz, zahradnickova.barbora@seznam.cz, tomas.rosecky@seznam.cz