Oslabení starší žáci nestačili na Hippos

02.01.2017 16:31

V sobotu 17. prosince 2016 odehráli starší žáci odvetné zápasy s áčkem i béčkem Hipposu Žďár n/S, kdy si vedli střídavě. Protože došlo k souběhu dvou kategorií, žáků i dorostu, musela se nejdříve vyřešit soupiska. Kvůli menšímu počtu dorostenců museli odjet Matyáš Kozák, Adam Mašín a Martin Kučírek s dorostem, navíc Adam Böhm a Pavel Boudník zůstali doma kvůli nemoci. Družstvo tedy tvořili kluci, až na Patrika Hokeho, kteří budou hrát za žáky i příští rok. Takto oslabený tým nejdříve vyřídil béčko Hipposu, ale na áčko bohužel nestačil.

Sestava: Coufal- Fišer, Hofman, Mendl, Baloun – Tvrdík, Hoke, Pavelka, Brzoň, Smejkal, Končel.

Sklo Bohemia Světlá n/S – Hippos Žďár n/S Benjamins    24:4 (6:1, 9:0, 9:3)

Góly a asistence: Tvrdík 4 góly + 4 asistence, Smejkal 4 + 3, Hoke 3 + 3, Brzoň 3 + 3, Pavelka 5 + 0, Mendl 2 + 2, Fišer 1 + 3, Končel 1 +0, Hofman 1 + 0

Sestavu Benjamins tvořili především věkem mladší žáci, kteří přes velkou snahu nedokázali zastavit naše útočné akce. Díky tomu si kluci s chutí zastříleli a vyrovnali nejvyšší výhru v historii světelského florbalu.

Sklo Bohemia Světlá n/S – Hippos Žďár n/S    8:16 (0:10, 1:5, 7:1)

Góly a asistence: Smejkal 2 +1, Pavelka 2 + 0, Brzoň 2 + 0, Tvrdík 0 + 2, Končel 1 + 1, Hoke 1 + 0, Fišer 0 + 1, Mendl 0 + 1

První třetina dopadla naprosto tragicky, neboť jsme si neuměli poradit především se žďárským kapitánem Pavlem Rousem, který za třináct minut nám nasázel sedm branek. V druhé třetině se sice výkon zlepšil, ale i tak narostlo skóre na děsivých 0:14. Pak se na konci třetiny podařilo konečně prostřelit gólmana Martinu Pavelkovi a ve třetí třetině se povedlo kosmeticky upravit skóre na přijatelných 8:16. Oba týmy měly i další šance, ale výhra Hipposu byla tentokrát naprosto zasloužená.

„Tento turnaj dopadl podle očekávání, kdy jsme porazili béčko Žďáru a podlehli jejich áčku. Bohužel nemoci a pomoc dorostu se muselo projevit. Navíc tento turnaj odehrál docela nezkušený tým, kdy jen čtyři hráči již nastoupili v loňské sezóně. Příště na třetí utkání se Žďárem budeme, doufám, v kompletním složení, a pak budeme mít opět šanci nad Žďárem zvítězit. Alespoň že oslabení sestavy starších žáků přineslo sladké ovoce vítězným dorostencům, kteří porazili Žďár n/S  12:5 “ uvedl trenér Tomáš Rosecký.

V tabulce si pořád držíme třetí místo z osmi účastníků. O osudu sezóny hodně napoví další turnaj v neděli 8. ledna, který pořádáme v Ledči n/S. na něm odehrajeme tři zápasy, kdy se postupně utkáme s prvním Novým Městem n/M, pátým Havlíčkovým Brodem a čtvrtou Bystřicí n/P.
  

Zpět

Kontakt

Florbalový klub Světlá nad Sázavou
Panuškova 1094, Světlá nad Sázavou, 58291

tel. Renata Kohoutová : +420 721 618 596
tel. Tomáš Rosecký : +420 605 723 607
Další maily: jirimoravec@post.cz, kohoutovar@seznam.cz, zahradnickova.barbora@seznam.cz, tomas.rosecky@seznam.cz