MUŽI: Domácí turnaj a zápas proti jednomu týmu

18.11.2016 13:18

Další zápasy jsme měli naplánované opět v domácí hale v Ledči nad Sázavou, nicméně jsme se pár dní před turnajem dozvěděli, že nakonec odehrajeme pouze jediný zápas, a to s Přibyslaví. Věděli jsme, že soupeř se krčí na poslední příčce tabulky, nicméně, jak se říká, žádný soupeř se nesmí podcenit.

Do zápasu jsme šli s tím, že další 3 body do tabulky máme na dosah. Když bych shrnul první 2 třetiny, výkon sice nebyl nijak oslňující, ale i to nám stačilo k vedení 3:1 a do poslední třetiny jsme tak šli s náskokem, který se nechá ubránit ale také ve florbale lehce smazat a zápas otočit. Nevím, zda jsme se zalekli možnosti získat další body, ale třetí třetina byla z naší strany zahrána velice špatně, jak po taktické stránce, tak po té herní.

Vinou našich zbytečných chyb, zbytečných vyloučení a opravdu špatným pohybem a celkově hrou, nejenže soupeř náskok dokázal smazat, ale bohužel pro nás, a možná i nezaslouženě – první 2 třetiny jsme byli mírně lepším týmem, jsme zápas nakonec ztratili a nezískali jsme ani bod za remízu, neboť 5 sekund před koncem se soupeř dokázal prosadit v přesilové hře. Ani následná krátká hra bez brankáře nám nepomohla a Přibyslav se tak mohla radovat ze zisku prvních bodů do tabulky.

Doufám, že jsme se z tohoto ponaučili, neboť je to už druhý zápas, který jsme měli rozehrán na zisk bodů a „dokázali“ jsme ho ztratit. Tuto porážku musíme hodit za hlavu (i když nás hodně mrzí) a musíme se připravit na další zápasy, které nás po delší pauze, čekají 4.12.2016 v Třebíči proti kvalitnějším soupeřům.

Za celé mužstvo mužů Michal Dřínovský alias #Hobbit7#

 

Zpět

Kontakt

Florbalový klub Světlá nad Sázavou
Panuškova 1094, Světlá nad Sázavou, 58291

tel. Renata Kohoutová : +420 721 618 596
tel. Tomáš Rosecký : +420 605 723 607
Další maily: jirimoravec@post.cz, kohoutovar@seznam.cz, zahradnickova.barbora@seznam.cz, tomas.rosecky@seznam.cz