Muži a jejich hodnocení

21.10.2016 18:11

Další 2 zápasy jsme odehráli v Třešti v tamní sportovní hale. Našimi soupeři byly týmy z Jihlavy a Telče, konkrétně Sabots Jihlava a Florbal Telč „B“. Věděli jsme, že nás čekají dva rozdílní soupeři, silnější Jihlava a slabší Telč. Nicméně žádný soupeř se nesmí podcenit a jak se říká, každý zápas je jiný.

V prvním zápase jsme se utkali s Jihlavou, která, jak víme z předešlých ročníků, má velice kvalitní mužstvo. Nevím, zda jsme se soupeře zalekli, nicméně náš výkon až na pár světlých okamžiků, nebyl dobrý. Soupeř byl ve všem o krok napřed, měl více ze hry a téměř nám „nepůjčil“ balonek. Rychlejší, více pohyblivější i méně zmatkující soupeř na míčku, nás přehrál ve všech směrech a konečné skóre, které se zastavilo na výsledku 10:3, bylo zcela zasloužené. Musím tedy podotknout, že pár branek jsme dostali po zbytečných chybách nebo po ne-úplně správně posouzených situacích od rozhodčích, nicméně vyhrát jsme si nezasloužili a můžu s klidem říci, že to byl zatím náš nejhorší výkon v průběhu letošní sezony.

Do druhého zápasu jsme šli s tím, že 3 body máme téměř na dosah za předpokladu, že zlepšíme pohyb, střelbu, příhru a celkově výkon z prvního zápasu. Můžu říct, že druhý zápas byl z naší strany úplný opak tomu prvnímu. Měli jsme více ze hry, vypracovali jsme si spoustu gólových příležitostí a později jsme se dostali do zaslouženého vedení 6:2. Na konci třetí třetiny jsme se asi zalekli toho, že máme hodně blízko k tomu získat další 3 body a během 3 minut jsme dostali 3 branky a rázem byl zápas zdramatizován. Vše se ještě umocnilo, když jsme šli minutu a půl do konce do oslabení. Naštěstí jsme oslabení ubránili a výhru 6:5 udrželi, ale byly to nervy až do konce.

Když bych měl tyto dva zápasy shrnout, tak se jednalo o 2 různé, výkonově z naší strany, zápasy. První zápas se nám nepovedl, druhý byl o poznání lepší ale za poslední minuty třetí třetiny se určitě pochválit nemůžeme. Nicméně jsme získali další 3 body do tabulky a to nás určitě těší.

Další 2 zápasy odehrajeme na „domácí“ půdě v Ledči nad Sázavou v tamní sportovní hale 6. listopadu 2016 a budeme věřit, že před domácím publikem získáme další body do tabulky.

Za celé mužstvo Mužů Hobbit#7#

Zpět

Kontakt

Florbalový klub Světlá nad Sázavou
Panuškova 1094, Světlá nad Sázavou, 58291

tel. Renata Kohoutová : +420 721 618 596
tel. Tomáš Rosecký : +420 605 723 607
Další maily: jirimoravec@post.cz, kohoutovar@seznam.cz, zahradnickova.barbora@seznam.cz, tomas.rosecky@seznam.cz