Musíme si pomáhat - a tak to děláme!

04.03.2019 20:24

Sport má být radost. A my jsme moc rádi, že svým sportem můžeme dělat radost také jiným. A to nejen našim rodičům, kamarádům a příbuzným. Ale také těm, kteří takové štěstí nemají. 

Na sobotním zápase žen proti Jihlavě měly naše ženy speciální návštěvu. Přijeli je podpořit fanoušci z Domova Laguna ze středočeksých Psár (www.lagunapsary.cz/). Ten se věnuje již skoro 45 let dětem, mládeži i dospělým lidem s mentální retardací. Věnuje všem nejen profesionální speciální pedagogickou péči, výchovu a vzdělávání, ale také normální lidský přístup a podmínky ke spokojenému životu. K tomu patří i výlety - jako například k nám do Ledče nad Sázavou. My jsme rádi, že jsme naše skěvlé psárské fanoušky kromě dárečků potěšili i tím, že si mohli zkusit, jak skvělý náš sport je. I přesto, že naše ženy sobotní zápas prohrály, upřímná radost všech účastníků ze Psár zlepšila hned náladu.

A to není všechno. Naše ženy se rozhodly také podpořit tříletou Klárku. Ta bojuje s velmi těžkou nemocí a vybranou částku jsme věnovali této bojovnici na monitor dechu. Doufáme, že Klárce peníze pomůžou a že i jí budeme moci brzo přivítat v hale, stejně jako naše fanoušky ze Psár.

Zpět

Kontakt

Florbalový klub Světlá nad Sázavou
Panuškova 1094, Světlá nad Sázavou, 58291

tel. Renata Kohoutová : +420 721 618 596
tel. Tomáš Rosecký : +420 605 723 607
Další maily: jirimoravec@post.cz, kohoutovar@seznam.cz, zahradnickova.barbora@seznam.cz, tomas.rosecky@seznam.cz