Hodnocení turnaje : dorostenky

10.03.2015 20:06

V neděli 1.března se utkal tým dorostenek v jihlavské sportovní hale s týmy SK Jihlava s FBŠ Jihlava. V souboji s FBŠ šlo o první místo tabulky. "První třetinu jsme se spíše bránili, jedinou branku vstřelila domácí Petrlíková. Ve druhé třetině zaslouženě zvýšila na 2:0 jihlavská Macková, ale pak jsme se zvedli. Nejdřív Doležalová nedala samostatný nájezd, ale těsně před koncem třetiny snížila Leona Franclová na 1:2," přiblížil zápas s FBŠ Tomáš Rosecký, trnér děvčat.

"Ve třetí třetině jsme se zlepšili, další nájezd neproměnila Denča Bártová, pak jsme nastřelili i tyčku. Bohužel konečné skóre 3:1 pro Jihlavu stanovila z dorážky opět Macková," ukončil Rosecký.

Děvčata ale za zápas zaslouží pochvalu. "Na kategorii dorostenek se odehrál nadprůměrný zápas. Holky jsem za výkon pochválil, přestože jsme prohráli," chválil tým trenér.

Zápas s FBŠ vzal děvčatm hdoně sil. "Bohužel porážka se ale promítla do výkonu proti slabšímu týmu - SK Jihlava, kdy jsme se protrápili k vítězství 3:2. Zpočátku jsme měli obrovský tlak s velkými příležitostmi. Pouze jedinou proměnila Denisa Bártová. V druhé třetině zvýšila na 2:0 Nikola Doležalová, ale pak přišly obrovské chyby v obraně a soupeřky dokonce vyrovnaly na 2:2. naštěstí ve třetí třetině rozhodla o našem vítězství Nikola Slavíková," popsal trenér druhý zápas.¨Dorostenky jsou nyní na druhém místě tabulky. 

Zpět

Kontakt

Florbalový klub Světlá nad Sázavou
Panuškova 1094, Světlá nad Sázavou, 58291

tel. Renata Kohoutová : +420 721 618 596
tel. Tomáš Rosecký : +420 605 723 607
Další maily: jirimoravec@post.cz, kohoutovar@seznam.cz, zahradnickova.barbora@seznam.cz, tomas.rosecky@seznam.cz